Plictiseala provocata de autoizolare – COVID19 – Lucruri pe care le puteți face pentru a combate singurătatea, plictiseala în timp ce va auto-izolati pentru COVID-19

Distanțarea socială până la limitarea răspândirii COVID-19 nu trebuie să însemne izolare sau plictiseală socială. Un stat american recomandă câteva modalități sănătoase, distractive și responsabile pentru cei care se izolează să rămână ocupați în timpul crizei de sănătate publică (Plictiseala provocata de autoizolare – COVID19):
 
adulti
Plictiseala provocata de autoizolare - COVID19
ADULȚI  (Plictiseala provocata de autoizolare – COVID19)
 • Conectează – te cu prietenii – la telefon sau online  Ține-ți relațiile în viață, vorbind în fiecare zi cu prietenii, vecinii și rudele. Înregistrează-te prin telefon cu persoanele în vârstă din viața ta. Utilizați aplicații precum Skype, FaceTime, Zoom, Google pentru a face videochat cu prieteni aflati la distanță. Stabiliți-vă un obiectiv pentru a suna una sau două persoane în fiecare zi. Relațiile sunt esențiale pentru sănătatea noastră mintală. De asemenea, sunt bune pentru sistemul imunitar: un studiu arată că conectivitatea are un impact mai mare asupra mortalității decât renunțarea la fumat.
COPII (Plictiseala provocata de autoizolare – COVID19)
 • Citește  Citește o carte. Citiți benzile desenate. Citiți o cutie de cereale. Doar asigurați-vă că citiți în fiecare zi. Rugați-vă părinții să vă citească cu voce tare.
 • Vizitați online un muzeu Parcurgeți colecția unui Muzeu de Artă, apoi consultați blogul muzeului pentru a afla mai multe.
 • Aflați despre spațiu  Lansarea Padului Muzeului Istoriei Spațiale Prelegeri despre stele, planete și galaxii sunt disponibile .
 
 
Plictiseala provocata de autoizolare - COVID19
 • Interior  Împingeți înapoi mobila și strângeți păturile și pernele. Nu uitați floricele și poate unele filme înfricoșătoare.
 • Intervievati bunicii  La telefon, desigur. Înregistrați-l dacă puteți. Creează o poveste audio sau o carte pe baza a ceea ce înveți.
 • Să ai un turneu de joc.  Scrabble. Monopol. Posibilitățile sunt nesfârșite. 
 • Memoreaza ceva.  Tabelul periodic. Capitalele de stat. Un poem sau discurs lung. Memorarea este bună pentru creierul nostru și îmbunătățește capacitatea noastră de a gândi și de a învăța.
 • Aflați mindfulness.  Copiii pot învăța practici de meditație la fel de bine ca și adulții, iar acest lucru ajută la reducerea anxietății și la creșterea fericirii – ceea ce este deosebit de important acum. 
 
TOATA LUMEA
 • Exercitii fizice.  Da, sălile de sport și cluburile de sănătate sunt închise, dar datorită tehnologiei, nu a fost niciodată un moment mai ușor pentru a începe un program de exerciții fizice acasă. Încercați acasă aerobic sau inspirativa din videoclipuri yoga. Luați în considerare descărcarea unei aplicații de fitness cu liste de redare cu antrenament. Și exercițiile în aer liber sunt bune, deci este de preferat pe balcon sau in curte.
 • Enumerați pentru ce sunteți recunoscători.  Începeți un jurnal de recunoștință sau faceți doar o listă unică. Cercetările arată că recunoștința este asociată puternic și constant cu fericire mai mare, emoții mai pozitive, sănătate îmbunătățită și relații mai puternice.

Va oferim piese , uleiurianvelopeacumulatori, accesorii, etc. la preturi corecte.