magazin

  Va invitam sa comandati anvelope, acumulatori, uleiuri precum si piese auto prin intermediul acestui site sau telefonic, whatsapp, e-mail. Va garantam ca ofertele noastre vor satisface asteptarile dumneavoastra prin diversitatea de marci, preturi, rapiditate, garantie, promtitudine si seriozitate. Foarte multe din ofertele noastre sunt pentru marfuri distribuite de cei mai importanti importatori din Romania ceea ce conduce la o livrare rapida .

buton comanda

   Din depozitul din Giurgiu va putem livra marfuri in 1 – 2 ore. Pentru marfurile care se afla pe stoc in acest depozit exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi ( in functie de ora la care se finalizeaza comanda ) sau pentru doua zi dimineata.

   Pentru a comanda o piesa auto avem nevoie de datele autovehiculului ( marca, model, an fabricatie, capacitate motor, putere, serie sasiu) , numarul de telefon sau e-mail-ul la care doriti sa primiti oferta sau la care puteti fi contactati pentru a stabili varianta de pret , marca , termenul la care doriti sa ridicati marfa din magazin si gasirea variantelor alternative pentru situatii de urgenta.

auto
livrare

   Toate piesele auto vor fi ridicate din magazin unde se va face si plata . Nu se plateste avans, nu exista riscuri de genul trimiterii prin curier, cu intarzierile si neplacerile care pot aparea  mai ales daca piesele au fost identificate gresit si apare situatia de retur de marfa cu timpi de asteptare pentru o alta piesa sau de returnarea banilor. 

La plata online cu cardul, exista destul de multe cazuri de frauda cu date de carduri furate, de inselaciune, cazuri in care firme fantoma nu mai trimit niciodata piesele pentru care ati platit online bani grei, sau de plati suplimentare pentru returul unor marfuri identificate gresit .

    Ne gasiti la aceasi adresa si atunci cand exista probleme cu o anumita piesa in garantie , fara a va incarca cu mii de nervi ca atunci cand sunati la magazinul online si constatati ca la celalat capat al telefonului, de obicei, veti asculta un robot sau putina muzica. Asta este diferenta dintre un magazin fizic local si magazinul online. Noi nu vindem online. Incasam doar in momentul in care primiti marfa. In magazin exista posibilitatea platii cu cardul. Va asteptam cu drag !